Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Πρόβλημα με τις ώρες σε ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ΠΑΟ – ΟΣΦΠ



Πρόβλημα έχει προκύψει με τις ώρες και τις ημέρες αναφορικά με την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, αλλά και το ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ, αν υπάρξει τέταρτος τελικός.


Κι αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λίγκα το ματς ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 29/5 προγραμματίστηκε για τις 20:00. Αρχικά η σέντρα ήταν προγραμματισμένη για τις 20:30, αλλά λόγω μη διαθέσιμων πτήσεων για τον δικέφαλο του βορρά, άλλαξε.

Βέβαια, μισή ώρα νωρίτερα, στις 19:30, δηλαδή, θα αρχίσει ο 4ος τελικός Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, λίγα μέτρα πιο δίπλα, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Αυτό, φυσικά, θα γίνει αν υπάρξει τέταρτος τελικός.

Καταλαβαίνει κανείς ότι δημιουργείται πρόβλημα, καθώς δεν είναι εύκολη η… συνύπαρξη οπαδών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, στον ίδιο, επί της ουσίας, περιβάλλοντα χώρο.

Ηδη υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στους τους εμπλεκόμενους φορείς για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση. Συζητήσεις, οι οποίες θα γίνουν πιο… εντατικές τις επόμενες μέρες και φυσικά άπαντες θα περιμένουν αν, τελικά, η σειρά των τελικών θα πάει σε τέταρτο παιχνίδι ή όχι.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής των Playoffs της Super League θα διεξαχθεί την Κυριακή 29.05.2016 στις 20:00 (αντί για τις 20:30).



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου