Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Σλούκας: «Η τύχη ήθελε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Σλούκας: «Η τύχη ήθελε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ο Κώστας Σλούκας δεν κατάφερε να… στρογγυλοκάτσει για ακόμη μία φορά στην καριέρα του στον «θρόνο» της μπασκετικής Ευρώπης, με τον Έλληνα άσο να αποδίδει...



στον παράγοντα «τύχη» τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Φενέρ στην παράταση (101-96) του τελικού της Euroleague.

«Το ελληνικό μπάσκετ ζει πολύ μεγάλες στιγμές. Δυο πρώην προπονητές του Παναθηναϊκού ήταν στον τελικό. Μπορούμε να κάνουμε και άλλα βήματα μπροστά,» σχολίασε στη μεικτή ζώνη ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ενώ για το γεγονός πως η Φενέρμπαχτσε γύρισε από το -21, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πάρει το τρόπαιο, είπε:




«Όλοι πίστευαν πως ήταν ένα χαμένο παιχνίδι. Ουδείς πίστευε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το ματς. Καταφέραμε να προηγηθούμε με δυο πόντους λίγο πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια.

Η λεπτομέρεια και η τύχη έπαιξαν ρόλο... Στο τέλος η μπάλα έφτασε στα χέρια του Κριάπα και ευστόχησε σε ένα... τυφλό σουτ που έστειλε το ματς στην παράταση».

Σε ερώτηση για το που αποδίδει το γεγονός πως η ΤΣΣΚΑ έχτισε διαφορά 20 πόντων στη 2η περίοδο, ανέφερε: «Βγήκαμε εκτός πλάνου, δεν παίξαμε σωστή άμυνα, τρώγαμε εύκολα καλάθια και χάσαμε τον προσανατολισμό μας.

Καταφέραμε να γυρίσουμε το μομέντουμ ωστόσο η τύχη ήθελε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση... Φτάσαμε τόσο κοντά και για 1" δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ανατροπή. Μακάρι να έχουμε καλύτερη πορεία του χρόνου ώστε να φτάσουμε ξανά στον τελικό.

Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θέλω να κρατήσω κάτι, αλλά μόνο την ομαδική δουλειά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκινήσαμε όλο τον κόσμο με την προσπάθειά μας όμως μας μένει η πικρία γιατί δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τη δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου