Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Group therapy με τους προέδρους!



Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό των πλέι οφ και μάλιστα μέσα στο ΣΕΦ ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, το οποίο θέλει άμεση...

 διαχείριση, διότι ο δεύτερος τελικός γίνεται σε τρεις μέρες. Γι' αυτό και ο Παναγιώτης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο θέλησαν να πάρουν πάνω τους το κομμάτι της ψυχολογικής υποστήριξης των παικτών.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέβηκαν στα αποδυτήρια και έμειναν μέσα για πάνω από μία ώρα. Προφανώς η συζήτηση με τους παίκτες και τους προπονητές ήταν ενδελεχής και έγινε μια προσπάθεια να αναζητηθούν τα αίτια της ήττας, αλλά και να εστιάσει πλέον η προσοχή στον δεύτερο τελικό, που έχει αποκτήσει καθοριστική σημασία. Όταν αποφάσισαν να αποχωρήσουν, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έδειχναν πολύ προβληματισμένοι, αλλά και δίχως να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα.


Τα highlights της αναμέτρησης...


Ένταση με Σχινά
Πικραμένοι από την ήττα της ομάδας τους, κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού έπεσαν πάνω στον έναν από τους τρεις διαιτητές του πρώτου τελικού, Χρυσόστομο Σχινά, και θέλοντας να ξεσπάσουν τα έβαλαν μαζί του. Όχι μόνο για την ήττα στον πρώτο τελικό, αλλά και για όλα τα προηγούμενα χρόνια!
«Έχετε παράπονο από μένα; Δεν σας έχω αδικήσει ποτέ. Εγώ προσπαθώ πάντα να είμαι δίκαιος και σωστός, φέρεται να τους είπε ο ρέφερι και με την κουβέντα τα πνεύματα κάποια στιγμή ηρέμησαν


Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου