Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Έφες εκτός απροόπτου ο Μπουρούσης!

Έφες εκτός απροόπτου ο Μπουρούσης!

Η Αναντολού Έφες θα είναι εκτός συνταρακτικού απροόπτου ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του Γιάννη Μπουρούση. Η τουρκική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία...



με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς για την επόμενη σεζόν και ο 32χρονος σέντερ αναμένεται να ακολουθήσει στην Κωνσταντινούπολη τον προπονητή του στην Λαμποράλ Κούτσα και τον κόουτς που τον βοήθησε να κάνει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του.

Το τουρκικό πρωτάθλημα θυμίζει έντονα το ελληνικό της δεκαετίας του '90. Όπως τότε στην Ελλάδα είχε συγκεντρωθεί η «αφρόκρεμα» της Ευρώπης, οι Τούρκοι με τα χρήματα που αφειδώς προσφέρουν προσελκύουν τους καλύτερους παίκτες και προπονητές της Γηραίας Ηπείρου. Συνεπώς το οικονομικό πρόβλημα δεν υπάρχει στην προσπάθεια της Έφες να κάνει δικό της, τον Μπουρούση, ενώ επιπλέον αβαντάζ αποτελεί η παρουσία του Περάσοβιτς στον πάγκο της. Οι αποδοχές του 32χρονου σέντερ αναμένεται να... εκτοξευτούν, καθώς από τα 400.000 ευρώ, που έπαιρνε την φετινή σεζόν στην Λαμποράλ, το νέο συμβόλαιο του θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.




Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου