Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Η μασκότ του EURO είναι... sex toy!

Η μασκότ του EURO είναι... sex toy!

Όταν οι ιθύνοντες της UEFA έθεταν στην διάθεση του ποδοσφαιρικού κοινού την ονομασία της μασκότ του EURO 2016 σίγουρα δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν το... 

μπέρδεμα που θα προέκυπτε. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία ονόματα και μετά από τη σχετική ψηφοφορία το αγόρι με την κάπα και τις υπερδυνάμεις "βαπτίστηκε" Super Victor καθώς το εν λόγω όνομα υπερίσχυσε των Driblou και Goalix. Ο χαρακτήρας παρουσιάστηκε χωρίς όνομα τον Νοέμβριο του 2014 κατά την διάρκεια φιλικού αγώνα της Γαλλίας και σήμερα, με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο το Super Victor παραπέμπει στη μασκότ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά και σε ένα ερωτικό βοήθημα κάτι που έχει φέρει τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας σε... δύσκολη θέση.

Η UEFA αναφέρει πως το όνομα βασίστηκε στην ιδέα της νίκης (victor από το victory) και αναφέρεται στις υπερδυνάμεις που απέκτησε το μικρό αγόρι όταν βρήκε μια μαγική κάπα, ποδοσφαιρικά παπούτσια και μια μπάλα. «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι η UEFA δεν παράγει ερωτικά βοηθήματα», τονίζεται χαρακτηριστικά από την Ομοσπονδία.





Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου