Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Τους έπεισε ο Γιάνναρος και έρχεται!

Τους έπεισε ο Γιάνναρος και έρχεται!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπεισε τα αφεντικά των Μπακς και τον προπονητή του Τζέισον Κιντ και πήρε το πράσινο φως για να συμμετάσχει στην προετοιμασία...

 και το προ-ολυμπιακό του Τορίνο για το Ρίο.

Την απόφαση ανακοίνωσε ο ίδιος στο instagram , λέγοντας ότι δεν μπορούσε να μας αφήσει μόνους. Ταυτόχρονα με hashtag ευχαρίστησε την ομάδα του.



Οι Μπακς ήταν πολύ επιφυλακτικοί και εν όψει του νέου του συμβολαίου ήθελαν να περάσει το καλοκαίρι με ατομικές προπονήσεις και ενδυνάμωση, μαζί με τεχνική βελτίωση. Άλλωστε, γύρω του θα χτιστεί όλη η ομάδα. Η μεγάλη επιθυμία του Γιάννη ,όμως, και το όραμά του τους έπεισαν.

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε τη ρητή διαβεβαίωση ότι δεν θα κάνει διακοπές και παράλληλα με το πρόγραμμα της εθνικής θα ακολουθεί και το ειδικό πρόγραμμα των Μπακς. Στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι άνθρωποι των Μπακς όχι μόνο πείσθηκαν για το τεράστιο κίνητρό του, όχι μόνο άλλαξαν γνώμη, αλλά του επέτρεψαν να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με τις καλύτερες ευχές τους.

Έτσι, ο μόνος πονοκέφαλος που απομένει στον Κατσικάρη είναι να δει σε τι κατάσταση θα είναι το λαβωμένο πόδι του Κώστα Σλούκα όταν τελειώσουν οι τελικοί του τουρκικού πρωταθλήματος.


Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου