Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Τους θέλει «ζεστούς» ο Σκίμπε


Τους θέλει «ζεστούς» ο Σκίμπε

Η Εθνική έκανε το «δύο στα δύο» τον Οκτώβριο με τις νίκες επί της Κύπρου και της Εσθονίας και πλέον εστιάζει στη δύσκολη αποστολή που έχει κόντρα στη Βοσνία...



στις 13 Νοεμβρίου. Ο Μίχαελ Σκίμπε βρίσκεται στην Ελλάδα και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, αναμένεται να παρακολουθήσει τρεις αγώνες του πρωταθλήματος της Super League.

Το Σάββατο θα βρεθεί στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος-Ολυμπιακός, την Κυριακή θα είναι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για το Παναθηναϊκός-Ξάνθη και την Δευτέρα θα ταξιδέψει στη Λάρισα για την αναμέτρηση ΑΕΛ-ΑΕΚ.

Ουσιαστικά, η προετοιμασία του τεχνικού επιτελείου για το παιχνίδι με τους Βόσνιους έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Γερμανό να έχει αποφασίσει εδώ και καιρό ότι ο βασικός κορμός της «γαλανόλευκης» δεν πρόκειται να πειραχθεί. Θεωρείται, μάλιστα, πολύ δύσκολο να κληθεί κάποιο νέο πρόσωπο.

Στο μέτωπο των διεθνών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, υπάρχουν ευχάριστα νέα για δύο «λεγεωνάριους». Ο Ανδρέας Σάμαρης που έλειψε από τα δύο ματς με Κύπρο και Εσθονία λόγω διαστρέμματος, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με την Μπενφίκα. Άρα θα είναι διαθέσιμος τον επόμενο μήνα.

Προ ημερών, ο Μίχαελ Σκίμπε επικοινώνησε με τον παίκτη για να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της αποκατάστασης του. Ο 27χρονος χαφ διαβεβαίωσε τον προπονητή του ότι θα είναι 100% έτοιμος αγωνιστικά κόντρα στη Βοσνία.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επέστρεψε στη Γερμανία με μία ελαφριά θλάση στον προσαγωγό και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να ενισχύσει την Εθνική ομάδα τον επόμενο μήνα.

Σχετικά με τον Παναγιώτη Κονέ, είχαμε ενημερώσει μέσα στην εβδομάδα για τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη. Ο άσος της Ουντινέζε θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες, σε μια περίοδο που είχε βρει αγωνιστικό ρυθμό και ο Σκίμπε σκεφτόταν το ενδεχόμενο να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όσον αφορά το… εσωτερικό μέτωπο, ο Γιώργος Τζαβέλλας συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της κάκωσης που υπέστη στο δεξί γόνατο. Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ είναι ότι η επιστροφή του διεθνούς αμυντικού υπολογίζεται σε 15 ημέρες. Εφόσον όλα κυλήσουν ομάδα, θα κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που έρχονται για τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος την προσεχή Δευτέρα θα ενταχθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού. Το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στους «ερυθρόλευκους» θα φανεί σύντομα, όμως είναι θετικό το γεγονός ότι θα σταματήσει να προπονείται μόνος του.




Πηγή: sport-fm.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου