Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

«Μεγάλο λάθος που δεν προσέλαβα τον Γκέρσον»



Για «μεγάλο λάθος» που το 2013 δεν προσέλαβε στον Παναθηναϊκό τον Πίνι Γκέρσον έκανε λόγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα του Ισραήλ.


Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στις πιέσεις που ασκήθηκαν στον Δημήτρη Διαμαντίδη για να συνεχίσει άλλο έναν χρόνο, αλλά και στον Γιάννη Μπουρούση.

Μιλώντας στο «Sports.walla.co.il» ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» δεν έκρυψε τον διακαή του πόθο: «Τo μεγαλύτερο λάθος μου ήταν ότι δεν πήρα τον Γκέρσον στον Παναθηναϊκό το 2013. Για μένα είναι ο κορυφαίος προπονητής στη διάρκεια των 40 λεπτών του αγώνα. Ξέρει να κάνει αλλαγές, είναι εξαιρετικός σε θέματα ψυχολογίας, αντιλαμβάνεται τα πάντα μέσα στο παιχνίδι. Μιλήσαμε και το καλοκαίρι, επίσης είχαμε μιλήσει και στα μέσα της σεζόν, αλλά πάντα γίνεται κάτι και δε μπορούμε να συνεργαστούμε. Ίσως τα επόμενα χρόνια να γίνει αυτό...»

Αφού χαρακτήρισε τον Ομπράντοβιτς ως τον κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη, σστη συνέχεια αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Κάναμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Του μίλησαν άνθρωποι μέσα κι έξω από το μπάσκετ, μέχρι και στη γυναίκα του απευθυνθήκαμε. Είχε πάρει, όμως, την απόφασή του. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Διαμαντίδης ήταν πάνω από οποιονδήποτε άλλον.»

Αναφερόμενος στην αγκαλιά με τον Γιάννη Μπουρούση μετά τον τρίτο αγώνα των play off της Euroleague με τη Λαμποράλ Κούτσα (νυν Μπασκόνια), το αφετντικό του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Ο Γιάννης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και πάντα θέλουμε τους καλύτερους Έλληνες παίκτες στο ρόστερ μας. Η χειρονομία πάντως δεν είχε να κάνει σε τίποτα με αυτό. Πήγα να τον αγκαλιάσω λόγω της ιστορίας του με τους οπαδούς μας, από τότε που έπαιζε στον Ολυμπιακό. Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν θέλω οι παίκτες των φιλοξενούμενων να νοιώθουν άβολα στο γήπεδο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου