Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Έτοιμος και ο Λουντ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Έτοιμος και ο Λουντ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Πάνοπλος» θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, καθώς και ο Ρόμπιν Λουντ θα τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το μεγάλο ματς της Κυριακής...



στο ΟΑΚΑ. Για τον Πολ Ζοζέ Εμποκού ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι θα προλάβαινε το παιχνίδι με την Ένωση κι αυτό επιβεβαιώθηκε στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. Ο Κονγκολέζος επιθετικός γυμνάστηκε κανονικά και, πλέον, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.


Αυτό που δε γνώριζε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ήταν εάν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος δεν πήρε μέρος στο τελευταίο φιλικό της εθνικής ομάδας της χώρας του εναντίον της Αυστρίας, λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο παίκτης εξετάστηκε σήμερα από το ιατρικό τιμ των «πρασίνων» και διαπιστώθηκε ότι υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Για το λόγο αυτό ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, αλλά αναμένεται να μπει από αύριο κανονικά στο πρόγραμμα και λογικά θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει το «τριφύλλι» στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής.

Γι΄ αύριο έχει προγραμματιστεί ρεπό. Οι περισσότεροι παίκτες θα ξεκουραστούν, όχι, όμως, και οι διεθνείς Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Ο. Βλαχοδήμος, οι οποίοι θα προπονηθούν στο Κορωπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου