Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είναι μόνο ο Ντε Κολό και ο Τεόντοσιτς»



Ομάδα που δεν στηρίζεται μόνο σε δύο παίκτες χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού «τελικού» με τους Ρώσους στο ΟΑΚΑ τόνισε ότι το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη δε βασίζεται μόνο στους Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς. Παράλληλα, όπως επισήμανε το μυαλό όλων στο τμήμα βρίσκεται μόνο στο ματς με την ΤΣΣΚΑ και όχι στο πλεονέκτημα έδρας.

«Για μας θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Αυτό που μας απασχολεί είναι μόνο ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ και τίποτα περισσότερο. Αν μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε το πλεονέκτημα έδρας, θα χάσουμε το μυαλό μας και τον μεγάλο στόχο μας», είπε αρχικά ο Καταλανός προπονητής και συνέχισε:

«Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του κόσμου μας, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας σε άμυνα και επίθεση, αν θέλουμε να έχουμε τύχη. Δεν μπορείς να κάνεις ειδική αναφορά μόνο στον Νάντο Ντε Κολό και τον Μίλος Τεόντοσιτς. Οι δυο τους είναι δημιουργοί και σκόρερ όμως η ΤΣΣΚΑ είναι εξαιρετική ομάδα. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να τους σταματήσουμε», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου