Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πρόταση για τριετή ανανέωση στον Ομπράντοβιτς



Αύριο θα γίνει η συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με την οικογένεια Γιαννακόπουλου να προτείνει στον Σέρβο προπονητή τριετή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι «πράσινοι» μετά το τέλος του κύκλου της ομάδας, που κατέκτησε εννέα σερί πρωταθλήματα από το 2002 και τρία πρωταθλήματα Ευρώπης (2007, 2009 και 2011), είναι αναγκασμένοι να δημιουργήσουν ρόστερ σχεδόν από το... μηδέν, προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή της «Γηραιάς Ηπείρου» και της Ελλάδας. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θέλει να εμπιστευτεί στον Ομπράντοβιτς την δημιουργία του νέου Παναθηναϊκού και απόδειξη αυτής της πρόθεσης είναι η πρόταση για τριετή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση των «πρασίνων» είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, που επικρατούν στο ελληνικό μπάσκετ και στην κοινωνία γενικότερα και να περιορίσει τα έξοδα της. Γι’ αυτό σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες το μπάτζετ θα προσδιοριστεί στα περίπου 12 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό χαμηλότερο των προηγούμενων ετών, αλλά όχι απαγορευτικό για την δημιουργία ισχυρής ομάδας σε ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι αισιόδοξη ότι πρόταση, που θα κατατεθεί στον «Ζοτς» θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του από όλες τις πλευρές και ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά.



ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου