Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Δυο 15χρονα ταλεντάκια απο το Ηράκλειο στην Εθνική Παίδων!

Δυο 15χρονα ταλεντάκια απο το Ηράκλειο στην Εθνική Παίδων!

Το Ηράκλειο έχει πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αυτό επιβεβαιώθηκε στις τελευταίες κλήσεις της Εθνικής Παίδων, καθώς δυο παίκτες απο το Ηράκλειο βρίσκονται στην προεπιλογή και θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις. Πρόκειται για τον Στέλλιο Μανιαδή του ΟΦΗ και τον Γιώργο Χαρκουτσάκη του Εργοτέλη.



Το ταλέντο του ΟΦΗ

Η ομάδα Νέων Κ17 του ΟΦΗ συνεχίζει την παράδοση να «τροφοδοτεί» τις «μικρές» Εθνικές ομάδες με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Μετά τους Τουγλή Πρόκαι Χατζάκη που είχαν κληθεί πέρυσι, φέτος κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής ομάδας Παίδων U15 Θόδωρο Ελευθεριάδη, ο Στέλιος Μανιαδής.
Ο νεαρός παίκτης του ΟΦΗ που προέρχεται από τα σπλάχνα των ακαδημιών καθώς προπονείται από έξι ετών, θα πάρει μέρος σε προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.

Ενα ακόμη «ταλεντάκι» του Εργοτέλη στις Εθνικές ομάδες

Στις επιλογές της Εθνικής Παίδων (U-15) βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέοι Εργοτέλη, Γιώργος Χαρκουτσάκης.

Ο ταλαντούχος παίκτης θα ενσωματωθεί στις 29 Οκτωβρίου στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για να συμμετέχει στις προπονήσεις που θα γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στον Άγιο Κοσμά στις 29 και 30 του μήνα.


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου