Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ξανά στην pole position ο Στόνερ

Την πέμπτη του pole position φέτος κατέκτησε στην πίστα της Αυστραλίας ενόψει Κυριακάτικου (28/10) γκραν πρι ο Κέισι Στόνερ, δύο γύρους πριν το τέλος της σεζόν.


Έτσι, διεκδικεί την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο Φίλιπ Άιλαντ και τελευταία μπροστά στο κοινό του με μοτοσικλέτα MotoGP, αφού εγκαταλείπει την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς.


Ο Στόνερ πραγματοποίησε χρόνο ένα λεπτό 29.623 δευτερόλεπτα, γύρο που έκανε μετά την πτώση του, δίχως ευτυχώς να τραυματίσει τον αστράγαλο του.


Ο Χόρχε Λορένθο (Yamaha) που έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει τον τίτλο στην Αυστραλία αρκέστηκε στη δεύτερη θέση σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον οικοδεσπότη. Το σημαντικότερο είναι πως άφησε τρίτο τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, Ντάνι Πεδρόσα (Repsol Honda).


Τη δεύτερη σειρά συμπληρώνουν το δίδυμο της Tech 3, Καλ Κράτσλοου και Αντρέα Ντοβιτσιόζο και ο Στέφαν Μπραντλ της LCR Honda.


Ο Ράντι ντε Πουνιέ με CRT Aprilia... άγχωσε τη Ducati, αφού ήταν ταχύτερος από τους Νίκι Χέιντεν και Βαλεντίνο Ρόσι, προτού τον ξεπεράσουν και τον αφήσουν ένατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου