Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Σήμερα το ντέρμπι των «αιωνίων» (18:45, ΝΕΤ )




Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στο μπάσκετ μεταξύ ΠΑΟ και Ολυμπιακού στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διεξαχθεί σήμερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ (18:45, ΝΕΤ).

Ο ΠΑΟ βρίσκεται στη διαδικασία ανοικοδόμησης και με νίκη επί του Ολυμπιακού σαφέστατα θα αποκτήσουν έναν άλλον αέρα. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι επίσης δεν είναι έτοιμοι, θέλουν να αποδείξουν πως η ήττα από την Αναντολού Εφές ήταν μια κακή παρένθεση, από την οποία διδάχθηκαν όσα έπρεπε να διδαχθούν, για να γίνουν πολύ καλύτεροι στο εγγύς μέλλον. Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε παρουσία του πρόεδρου της ΚΑΕ Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

«Σε αυτούς τους αγώνες δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση είσαι. Παίζουν μεγάλο ρόλο τα ψυχικά αποθέματα και η ενέργεια που υπάρχει μέσα στην ομάδα. Εχουμε παίκτες που δεν έχουν εμπειρία από τέτοιους αγώνες, τις συνθήκες υπό τις οποίες γίνονται και τη σημασία που έχουν.Η ατμόσφαιρα μπορεί να σου πάρει το μυαλό. Πιστεύω ότι θα μας δώσει ώθηση ο κόσμος» δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε ότι «ο Παναθηναϊκός έχει δείξει έως τώρα ότι παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και δεν έχει επηρεαστεί από τις αλλαγές, όπως λεγόταν κατά κόρον. Κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό έχει ως κύριο στόχο να αντιμετωπίσει τον Σχορτσανίτη -ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση- αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού των πολύ έμπειρων Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή».

Οι διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι να βρεθείτε στο ΟΑΚΑ μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο από τα εισιτήρια που έχουν απομείνει από το ΟΑΚΑ (15:45) ή από τη θύρα 10 στο «Απ. Νικολαΐδης», από τις 09:00 έως τις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου