Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Λήστεψε τον παππού του 19χρονος στην Κάρυστο

Λήστεψε τον παππού του 19χρονος στην Κάρυστο
Νεαρός, ηλικίας 19 χρόνων, στην Κάρυστο, λήστεψε τον ίδιο του τον παππού, χωρίς μάλιστα να λάβει κανένα προστατευτικό μέτρο για να κρύψει την ταυτότητά του. Προφανώς πίστευε ότι ο παππούς θα διαστάσει να καταγγείλει στην αστυνομία το ..αίμα του.



Ο 19χρονος … μπούκαρε στο σπίτι του 68χρονου παππού του, στην περιοχή Αλαμανέικα Καρύστου, το βράδυ της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου. Κρατώντας ένα κασμά στα χέρια απείλησε τον παππού του και του απέσπασε χρηματικό ποσό 300 ευρώ.

Ο παππούς κατήγγειλε την ληστεία στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ο δράστης, ενώ αποκαλύφθηκε ότι στη ληστεία συμμετείχε και ο 19χρονος εξάδελφος του, επίσης εγγονός του 68χρονου, ο οποίος συνελήφθη επίσης.

Σε εγκαταλελειμμένο όχημα, κοντά στο σπίτι του παππού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το γεωργικό εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία, το χρηματικό ποσό των τριάντα 30 ευρώ, καθώς και αριθμός κοσμημάτων των οποίων η προέλευση διερευνάται.

Σημειώνεται ότι οι δύο 19χρονοι είχαν συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, ενώ πριν ένα χρόνο περίπου αποφυλακίσθηκαν από τις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα με περιοριστικούς όρους.


Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου