Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Παναθηναϊκός: Μάχη και για τον κόσμο του!

Παναθηναϊκός: Μάχη και για τον κόσμο του!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:45, Novasports 3) την Αρμάνι Μιλάνο με στόχο ακόμα μία νίκη μπροστά στους φιλάθλους του που θα βρεθούν στο Παλαντέζιο αλλά και για να σιγουρέψει την 3η θέση του ομίλου.



Η Iταλική ομάδα για να έχει ελπίδες κατάληψής της θα πρέπει να καλύψει τη διαφορά των 27 πόντων που είχε χάσει στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια να νικήσει και στην Πολωνία την Τούροβ.

Οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη, ώστε να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα στη διοργάνωση. Παράλληλα θα έχουν και αρκετό κόσμο στο πλευρό τους που θα ταξιδέψει στην Ιταλία για να αποθεώσει τους πολεμιστές του Ντούσκο Ιβάνοβιτς και να τους δώσει ώθηση προκειμένου να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» βλέπει τη ρακέτα του να γεμίζει, καθώς ετοιμοπόλεμοι μετά από απουσία αρκετών αγώνων είναι οι δύο σέντερ της ομάδας, Εστέμπαν Μπατίστα και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Έτσι, πέραν του ΝτεΜάρκους Νέλσον, μοναδικό πρόβλημα είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης που λόγω πυρετού έμεινε την τελευταία στιγμή στην Αθήνα.

Στον αντίποδα, οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει την πρόκριση στο Top 16, αλλά το καταφέρνουν με νίκη απόψε ή ήττα της Τουρόβ από την αδιάφορη Μπάγερν στο Μόναχο. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θα αγωνιστεί όχι στη φυσική της έδρα, καθώς το «Φόρουμ» θα χρησιμοποιηθεί για τον τελικό του ιταλικού X-Factor, αλλά στο γειτονικό Ντέζιο και την έδρα της Καντού, που πάντως θα είναι sold out από περίπου 7.000 θεατές.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ισπανοί Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ και Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο μαζί με τον Μάρτσιν Κοβάλσκι.


Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου