Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

"Πάγωσε" ο Ολυμπιακός! "Δώρισε" δύο γκολ στην Ντνίπρο (VIDEO)

`Πάγωσε` ο Ολυμπιακός! `Δώρισε` δύο γκολ στην Ντνίπρο (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση στο Ολιμπίνσκι αλλά ακόμη και έτσι η Ντνρίνπο δεν τον απείλησε κι όμως κατάφερε...



 να σημειώσει 2 τέρματα (2-0) και να πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους "16" του Europa League. "Αστεία" αντίδραση της άμυνας των "ερυθρόλευκων" και στα δύο γκολ των Ουκρανών. Φωνάζει για το γκολ που ακυρώθηκε στο φινάλε η ελληνική ομάδα.


Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε μία ομάδα η οποία δεν είχε ρυθμό και αυτό ήταν εμφανές από το πρώτο λεπτό. Δεν την άφησε να τον απειλήσει ιδιαίτερα κι όμως κατάφερε να δεχτεί δύο τέρματα και να ψάχνει ένα μικρό... θαύμα στο ματς της ερχόμενης Πέμπτης στο Γ. Καραϊσκάκης. Στο 94' ο Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Έλληνα επιθετικού.


Ο Ολυμπιακός μπήκε με ξεκάθαρο στόχο στο ματς να κρατήσει την Ντνίπρο μακριά από την περιοχή του Ρομπέρτο και στο πρώτο 45λεπτο τα κατάφερε χωρίς να απειληθεί καθόλου. Στην επίθεση, πάντως, δεν μπόρεσε να απειλήσει και είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 2 τελικές για τους “ερυθρόλευκους” και χωρίς τελική για τους Ουκρανούς.

Στο ίδιο τέμπο φάνηκε ότι θα κυλήσει και το δεύτερο ημίχρονο αλλά τα πάντα άλλαξαν μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Στο 50' η άμυνα του Ολυμπιακού επέτρεψε στον Κανκάβα να σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε πάνω στον Σαντάνα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στην εστία του Ρομπέρτο.





Οι “ερυθρόλευκοι” δέχτηκαν και δεύτερο γκολ, χωρίς η Ντνίπρο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 54' ο Ροτάν εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν αντέδρασαν σωστά, η μπάλα βρήκε στον Σιόβα και μπέρδεψε τον Ρομπέρτο. Ούτε ο Ισπανός δεν έκανε σωστή εκτίμηση της συγκεκριμένης φάσης.



Ο Περέιρα αντέδρασε άμεσα και έριξε τους Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη στο ματς ενώ λίγο αργότερα πέρασε και τον Ντουρμάζ. Όμως η Ντνίπρο είχε την ψυχολογία με το μέρος της, έκλεισε όλους του χώρους και μάλιστα στο 76' έφτασε κοντά και σε τρίτο τέρμα όταν ο Κονοπλιάνκα σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ρομπέρτο.

Στο 93' ο Φορτούνης ζήτησε πέναλτι όταν γύρισε τη μπάλα και αυτή αφού βρήκε στο πόδι του Εγκίντιο στη συνέχεια βρήκε και στο απλωμένο χέρι του. Ο Μανιλάτης δέχτηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και θα χάσει το ματς του Γ. Καραϊσκάκης, ενώ από το κόρνερ ο Μήτρογλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα αφού ο Έλληνας επιθετικός έσπρωξε τον αντίπαλό του για να πάρει καλύτερη θέση.




Πλέον η πρόκριση έχει δυσκολέψει για τον Ολυμπιακό αφού δεν κατάφερε να πετύχει, τουλάχιστον ένα γκολ και τώρα θα αναζητήσει μία μεγάλη ανατροπή στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ντνίπρο: Μπόικο, Εγκίντιο, Ντάγκλας, Λίκνεβιτς, Κανκάβα, Τσεμπεριάτσκο, Μπεζους (46' Κάλινιτς), Ροτάν, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια (70' Φέντορτσουκ), Ματέους (88' Μπρούνο Γκάμα)

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Σαντάνα (57' Μιλιβόγεβιτς), Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μανιάτης, Αφελάι, Ντοσεβί (71' Ντουρμάζ), Ντομίνγκεζ (57' Φορτούνης), Μήτρογλου



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου