Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Σφαιρόπουλος: "Το παιχνίδι στα μέτρα μας"



Οι Γιάννης Σφαιρόπουλος και Δημήτρης Αγραβάνης μίλησαν για το παιχνίδι του Ολυμπιακού την Παρασκευή (22/01, 19:45, ΕΡΤ2) με τη Ζαλγκίρις Κάουνας λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη λιθουανική πόλη.




Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: "Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ πιο συγκεντρωμένοι από ό,τι στο ματς με τη Μπάμπεργκ. Από την αρχή του ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην επιτρέψουμε να πάει το παιχνίδι στα μέτρα των αντιπάλων μας αλλά στα δικά μας μέτρα. Να ξεκινήσουμε με τις σταθερές που έχουμε, να πάμε το ματς στις δικές μας αρχές".

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε στη συνέχεια: "Θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και ενέργεια. Έχουν αλλάξει προπονητή και θέλουν να δείχνουν καλύτερο πρόσωπο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε διπλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι ώστε να απαντήσουμε σε κάθε δυσκολία που θα μας βάλουν στο παρκέ. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι απέναντι σε μια ομάδα που αν την αφήσεις μπορεί να σε σκοτώσει".

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη είπε: "Ο Πρίντεζης έκανε μέρος της προπόνησης και θα αποφασίσουμε αύριο την τελευταία στιγμή, μετά την πρωινή προπόνηση εάν θα αγωνιστεί ή όχι".

Για τον Κώστα Παπανικολάου, τόνισε: "Η προσοχή μας είναι στην ομάδα και στο ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας αυτή τη στιγμή, ο Παπανικολάου είναι ποιοτικός παίκτης, θα προστεθεί μαζί με τους υπόλοιπους ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας".

Από την πλευρά των παικτών ο Δημήτρης Αγραβάνης είπε: "Μας έκανε καλό η ήττα από τη Μπάμπεργκ, είδαμε τις αδυναμίες μας σε όλα τα κομμάτια. Με την αλλαγή προπονητή παίζουν καλύτερα, παίζουν πιο γρήγορα και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να μην τους αφήσουμε να τρέξουν στην επίθεση. Πρέπει μέσω της άμυνας μας να βρούμε ρυθμό, να βρούμε πόντους στον αιφνιδιασμό και να επιβάλουμε το παιχνίδι μας", υποστήριξε, ενώ όταν ρωτήθηκε και αυτός για την έλευση του Κώστα Παπανικολάου στην ομάδα, απάντησε: "Η έλευση του Παπανικολάου μεγαλώνει το ροτέισιον, γινόμαστε ακόμη πιο καλοί καθώς επιστρέφει ένας παίκτης που έχει προσφέρει στην ομάδα πολλά και είναι έτοιμος να προσφέρει ακόμη περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου