Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Προσλήψεις προσωπικού σε μουσεία, ΕΛΤΑ και ΕΛΠΕ - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Προσλήψεις προσωπικού σε μουσεία, ΕΛΤΑ και ΕΛΠΕ - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Ευκαιρίες απασχόλησης σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, ΕΛΤΑ και ΕΛΠΕ θα έχουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα συνολικά 1.520 άνεργοι.


Ειδικότερα όσο αφορά την κάλυψη θέσεων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης υπέγραψε την έγκριση της κίνησης των διαδικασιών πρόσληψης 1.314 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάστημα έως 7 μήνες. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ.
Παράλληλα η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια ύστερα από απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου ανακοίνωσε ότι θα προσχωρήσει στη πρόσληψη 170 ατόμων σε βάθος 3ετίας. Σημειώνεται ότι στο Β' εξάμηνο του 2015 πραγματοποιήθηκαν άλλες 84 προσλήψεις, ενώ, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, "με την ολοκλήρωση του τριετούς πλάνου, θα βελτιωθούν σημαντικά οι δείκτες απασχόλησης, καθιστώντας εφικτή την εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος για την ενίσχυση της κουλτούρας ασφάλειας, χωρίς επίπτωση στην παραγωγική διαδικασία". Δείτε ΕΔΩ

Τέλος αναμένεται να προσληφθούν 36 μόνιμοι υπάλληλοι μέσω ΑΣΕΠ στα Ελληνικά ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Η προκήρυξη βρίσκεται στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής και αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στις επόμενες μέρες.
 Δείτε ΕΔΩ




Πηγή: fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου