Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Τζάμπολ στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών

Μπάσκετ: Αφαιρέθηκαν πέντε τίτλοι από τη Σιένα

Η αγωνιστική περίοδος 20216-17 στην Α1 Εθνική κατηγορία Ανδρών ξεκινά σήμερα με τη διεξαγωγή πέντε συναντήσεων και θα ολοκληρωθεί αύριο με τις άλλες δύο.


Αλλαγές και πολλές συγκινήσεις δεν αναμένονται ούτε φέτος, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παραμένουν σε απλησίαστο επίπεδο, Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ακολουθούν, με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης να εμφανίζονται και φέτος πολύ δυνατοί, ενώ οι υπόλοιποι σύλλογοι θα παλέψουν το πλασάρισμα και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε στο παιχνίδι του τον Γκριν, έναν σκόρερ αξιόπιστο σαν τον Σπανούλη, καθώς κι έναν πολύ αθλητικό σέντερ, τον Καναδό Μπιρτς, που δείχνει ότι θα καλύψει επάξια το κενό του Χάντερ.

Ο Παπανικολάου έχει κάνει φέτος κανονική προετοιμασία με τους «ερυθρόλευκους», ενώ αν οΓιανγκ επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν τον περυσινό τραυματισμό του, τότε ο πρωταθλητής θα είναι πλήρης.

Ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε επίσης πολύ. Στο ρόστερ του προστέθηκαν ο Μπουρούσης, ο σκόρερΤζέιμς, ο αξιόπιστος στην περιφέρεια Ρίβερς και ο αθλητικός ψηλός Σίνγκλετον, που μαζί με τους υπόλοιπους συγκροτούν μια ομάδα για μεγάλα πράγματα.

Σήμερα, στις 17:00, θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις Λαύριο-Κύμη, Άρης-Τρίκαλα, Κολοσσός Ρόδου-Ρέθυμνο και Δόξα Λευκάδας-ΠΑΟΚ, ενώ στις 18:00 ο Κόροιβος θα υποδεχθεί στην Αμαλιάδα τον Ολυμπιακό.

Η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής θα κλείσει αύριο με τις αναμετρήσεις Απόλλωνας Πατρών-ΑΕΚ (17:00) και Παναθηναϊκός-Προμηθέας (19:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου