Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Το θέμα είναι να μείνουμε πρώτοι έως το τέλος

Ζέκα: Το θέμα είναι να μείνουμε πρώτοι έως το τέλος

«Στο φινάλε θα έχει σημασία η πρωτιά», επισημαίνει ο Κάρλος Ζέκα, καθώς ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της Super League.



Παράλληλα, ο Πορτογάλος σχολίασε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και μίλησε επίσης για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη «Live Sport»
Ποια είναι η αίσθηση σου για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης;
«Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόμασταν για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Δεν ήρθε εύκολα, αλλά μετράει το τι καταφέραμε. Ας μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζαμε έναν δυνατό αντίπαλο. Άλλωστε δεν γίνεται να νικήσεις αν δεν κοπιάσεις. Είμαστε στην πρώτη θέση, είναι καλό για εμάς, αλλά δεν σημαίνει κάτι. Το θέμα είναι να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».
Πως αντιμετωπίζει η ομάδα το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν κυνηγάει στη βαθμολογία, αλλά την κυνηγούν;
«Σίγουρα αυτό είναι ένα θετικό γεγονός. Είναι προτιμότερο να είσαι πρώτος και να σε κυνηγούν, παρά να προσπαθείς εσύ να φθάσεις τους προπορευόμενους. Επαναλαμβάνω όμως ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να λέμε ο,τιδήποτε. Έχουμε παίξει μόνο τέσσερα παιχνίδια και θα έχει αξία μόνο αν τερματίσουμε πρώτοι».
Που αποδίδεις το νεκρό διάστημα της ομάδας μετά το 2-0 με τον Αστέρα; Λίγο έλειψε να ισοφαριστείτε;
«Είναι ένας από τους τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε. Χαλαρώσαμε, υπήρχε και η κούραση από τα τρία μας την περασμένη εβδομάδα και παραλίγο να το πληρώσουμε. Ευτυχώς, στο τέλος το διαχειριστήκαμε σωστά και πήραμε τη νίκη. Πάντως, νομίζω ότι νικήσαμε δίκαια, αφού συνολικά στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και απειληθήκαμε ελάχιστα από τους αντιπάλους μας».
Πώς θα λειτουργήσει για εσάς η διακοπή του πρωταθλήματος;
«Όπως το βλέπει κανείς. Η διακοπή συμβαίνει σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, επηρεάζει όλες τις ομάδες και όλους τους παίκτες. Οπότε, δεν έχει νόημα να συζητάμε τι θα γίνει. Εμείς, έτσι κι αλλιώς, πρέπει να διορθώσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα μας και παίξουμε καλύτερα».



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου