Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

«Καμπάνα» από UEFA σε Παναθηναϊκό και Γουακάσο













Η UEFA επέβαλε βαριά τιμωρία σε Παναθηναϊκό και Μουμπάρακ Γουακάσο για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ με τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης.
Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, οι «πράσινοι» έχουν τιμωρηθεί με πρόστιμο 61.000 ευρώ, ενώ ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής θα εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών για τη συμπεριφορά και την αποβολή του.

Οι «πράσινοι» διατηρούν πάντως το δικαίωμα της έφεσης, που μπορεί να μειώσει κατά μία αγωνιστική την ποινή του Γουακάσο. Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για τις εντός έδρας συναντήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς διαπίστωσε προβλήματα στο «Απ. Νικολαΐδης».

Αναφορικά με το πρόστιμο, αυτό επιβλήθηκε για τους εξής λόγους: Ανάρμοστη συμπεριφορά ομάδας (5 κάρτες και πλέον), ανεπαρκής οργάνωση, είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, καθυστερημένο εναρκτήριο λάκτισμα, μπλοκαρισμένες σκάλες (ασφάλεια - στάδια), άναμμα πυροτεχνημάτων, πέταγμα αντικειμένων, ανάρμοστη συμπεριφορά στελεχών και απευθείας κόκκινη κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου