Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

10 τρελά ουρητήρια


...γιατί κάνει την διαφορά ο χώρος... πως να το κάνουμε..
Βρήκαμε τα 10 πιο παράξενα και τρελά ουρητήρια όπου μπορεί κανείς να ανακουφιστεί αλλά και απλά να θαυμάσει....
Δείτε τα...




01. θερμοχρωμικό ουρητήριο




Κανείς δεν ξέρει ποιός δημιούργησε και σχεδίασε αυτό το ουρητήριο, που όντως κάνει την διαφορά, αφήνοντας διάφορα χρώματα και σχέδια.
Ο τοίχος δουλεύει με την θερμότητα και σε αυτή την περίπτωση το μπλε γίνεται πορτοκαλί..


02. Το ουρητήριο ματάκιας




Άνοιξε το 2005 στη Νέα Ζηλανδία, το Sofitel ουρητήριο έχει σχεδιαστεί για να έχουν την αίσθηση μιας γυναίκας που παίρνει μάτι και την έκφραση της!! Έτσι όσοι χρησιμοποιούν το ουρητήριο δεν αισθάνονται ντροπή αλλά απολαμβάνουν τα γυναικεία βλέμματα…


03. Το ουρητήριο Explicit




Για άνω των 18 ετών…


04. Ουρητήριο κούκλων βιτρίνας




Αν νομίζατε ότι ούρημα στο Sofitel Queenstown ήταν παράξενο ... αυτό πρόκειται να τινάξει το μυαλό σας. Το εμπορικό κέντρο Sao Joao da Madeira στο βόρειο τμήμα της Πορτογαλίας έχει ένα μπάνιο διακοσμημένο με θηλυκά μανεκέν που κρύβονται πίσω από παράξενα ουρητήρια.


05. Τα ουρητήρια της Commerzbank




Η Commerzbank είναι μια γερμανική τράπεζα. Η έδρα τους βρίσκεται στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Η θέα από αυτό το ουρητήριο είναι εκπληκτική..


06. Δημόσιο ουρητήριο




Για έκτακτες ανάγκες…


07. Τζορτζ Μπους ουροδοχείο




Αυτό είναι η απόλυτη περιφρόνηση στο πρόσωπο του Μπους..
Σχεδιασμένο από τον γλύπτη Clark Sorensen, μοναδικό στο είδος του και βρίσκεται σε ατομική έκθεση με τίτλο "Down The Drain - The Legacy of George W. Bush."
Δεν γνωρίζω αν οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουν..


08. Λουλουδιασμένο ουρητήριο




Ο Clark Sorensen δημιούργησε μερικά από τα πιο καταπληκτικά και όμορφα ουρητήρια που μπορείτε να δείτε ποτέ (όπως αυτή του Μπους που αναφέρθηκε παραπάνω). Αυτές οι μεγάλης κλίμακας λουλούδια και κοχύλια, επιδέξια κατασκευασμένα από υψηλή πορσελάνη, είναι όμορφα και δημιουργούν μια παιχνιδιάρικη νότα ανάμεσα στην ομορφιά και την λειτουργικότητα.


09. Καταρράκτης ουροδοχείο




Το Madonna Inn είναι ένα kitchy μοτέλ που βρίσκεται στην πόλη του San Luis Obispo , της Καλιφόρνιας. Είναι γνωστό όχι μόνο για θεματικά δωμάτια και over-the-top διακόσμηση αλλά και για τα ουρητήρια του. Αυτή είναι η μπροστινή όψη αυτού του παγκοσμίου φήμης ουρητηρίου, όπως φωτογραφήθηκε το 2000. Αυτό το ουρητήριο μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα.


10. Ιερό ουροδοχείο




Αν είναι δυνατόν!! Σοβαρά τώρα, πώς θα μπορούσατε να ουρήσετε μπροστά της;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου