Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

"Ανεπιθύμητοι όσοι....βουλευτές ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο"!

"Ανεπιθύμητοι όσοι....βουλευτές ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο"!
Σαφή προειδοποίηση προς τους βουλευτές του Νομού Ηρακλείου ότι εάν ψηφίσουν, σήμερα Πέμπτη, το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών στη Βουλή που φέρνει σαρωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών, θα είναι πλέον....ανεπιθύμητοι στις συγκεντρώσεις τους και στους χώρους εργασίας, απευθύνουν οι εργαζόμενοι -μέλη και των τριών σωματείων στον Δήμο Ηρακλείου.
Στην επιστολή τους αναφέρεται:
"Η προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και η απόπειρα ποινικοποίησης των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων μας επιστρέφει στους εμπνευστές της οι οποίοι τώρα σαστισμένοι παρακολουθούν την καθολική αποδοκιμασία της πολιτικής τους.
Την απάντηση στη κυβέρνηση δίνουμε σήμερα όλοι εμείς που συνεχίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στοπολυνομοσχέδιο το οποίο διαλύει με συνοπτικές διαδικασίες συλλογικές συμβάσεις και οδηγεί χιλιάδες εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση στην φτώχεια και την εξαθλίωση .
Ο αγώνας μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στέλνοντας το δικό μας μήνυμα στην κυβέρνηση που επιδιώκει να ψηφίσει στη βουλή το πολυνομοσχέδιο λαιμητόμο το οποίο βάζει ταφόπλακα στην κοινωνία.
Θα αγωνιστούμε μέχρι να  ανατραπεί αυτή η πολιτική.
Απευθυνόμαστε σε εσάς τους βουλευτές του Νομού Ηρακλείου που σήμερα μας εκπροσωπείτε να μην αγνοήσετε το ΟΧΙ που λέμε και να ΜΗΝ προχωρήσετε στη καθοριστική για εμάς ψήφισή του.
Η ώρα της κρίσης πλησιάζει.
Να ξέρετε ότι εάν το ψηφήσετε θα είστε ανεπιθύμητοι στις εκδηλώσεις των Σωματείων μας και στους εργασιακούς μας χώρους  ως φίλοι και ως βουλευτές  μας.
ΔΕΝ διεκδικούμε προνόμια παρά μόνο την αξιοπρεπή διαβίωση των οικογενειών μας αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου