Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Αντιδρά σε διαγραφή Φωτόπουλου ο Καρχιμάκης


Αιφνιδιάστηκε η Ιπποκράτους από την απόφαση Σαμαρά να διαγράψει τον Θύμιο Λυμπερόπουλο, καθώς στο κυβερνών κόμμα συζητούσαν διαγραφή συνδικαλιστών όπως ο κ. Νίκος Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ο κ. Θέμης Μπαλασόπουλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Τη διαγραφή των ακραίων συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη ζητήσει από την Ιπποκράτους στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού. Σε άτυπη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, πριν από δυο εβδομάδες, μάλιστα, θέμα διαγραφής του κ. Φωτόπουλου έθεσε σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του real.gr ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος.

Ο Γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης πάντως αρνείται κατηγορηματικά να προχωρήσει σε διαγραφές ακραίων συνδικαλιστών, υποστηρίζοντας ότι «έτσι θα τους κάνουμε ήρωες, ενώ στο μέλλον κάποιοι εξ αυτών μπορεί να επανενταχτούν στο κόμμα».

Για τον κ. Μπαλασόπουλο πάντως η Ιπποκράτους διευκρινίζει στο real.gr ότι βρίσκεται εκτός ΠΑΣΟΚ, καθώς εδώ και ένα μήνα η ΠΑΣΚΕ ΠΟΕ-ΟΤΑ ανακοίνωσε ότι κόβει κάθε δεσμό και αποχωρεί από το κυβερνών κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου