Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Επίθεση της ΔΑΚΕ/ΕΤΕ ΔΕΗ στον Αρθ. Ζερβό


Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ/ΕΤΕ ΔΕΗ χρησιμοποιούν ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις, για τον πρόεδρο της ΔΕΗ, στην ανακοίνωσή τους
Επίθεση κατά του Προέδρου της ΔΕΗ, Αρθούρου Ζερβού, εξαπέλυσε η ΔΑΚΕ ΕΤΕ/ ΔΕΗ, ενώ του ζητά να παραιτηθεί «χρεώνοντάς» του ότι αποδέχθηκε την επιβολή του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ/ΕΤΕ ΔΕΗ χρησιμοποιούν ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις στην ανακοίνωσή τους και μεταξύ άλλων αναφέρουν πως «στην ΔΕΗ ο κατάλληλος Δούρειος Ίππος είναι η Διοίκησή της και συγκεκριμένα ο ανούσιος, ανύπαρκτος, δειλός και αναποτελεσματικός κ. Ζερβός μαζί με τα φερέφωνά του που ο ίδιος έχει διορίσει».
Επίσης, προσθέτουν ότι «ο κ. Ζερβός έσπευσε πρώτος, ως οσφυοκάμπτης και σύγχρονη θεραπαινίδα, να αποδεχθεί και να διευκολύνει την εφαρμογή του ανάλγητου χαρατσιού σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και της ίδιας της ΔΕΗ».
Οι συνδικαλιστές ισχυρίζονται ότι με αυτή του την κίνηση οδηγεί τη ΔΕΗ σε οικονομικό μαρασμό, λόγω της μεγάλης αύξησης των ανεξόφλητων λογαριασμών όπου έως τώρα έχουν φτάσει τα 822 εκατ. ευρώ, και τους εργαζόμενους σε εργασιακή ανασφάλεια .
Σε σχέση με τις μειώσεις μισθών των εργαζομένων, υπογραμμίζουν πως ότι «ο κ. Ζερβός και η παρέα του προθυμοποιείται να είναι πάντα βασιλικότερος του βασιλέως, μόνο και μόνο να μην χάσει τη ζεστή καρέκλα του και οι κολαούζοι του τους παχυλούς μισθούς τους, ρίχνοντας τα βάρη των περικοπών στους χαμηλά αμειβόμενους εργαζόμενους».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου