Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Τη Δευτέρα πέφτουν οι υπογραφές για τον ΠΑΟ


Τη Δευτέρα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στην πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη και εκείνη του Αλ Σαούντ όσον αφορά το 54,7% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από την Τρίτη θα αρχίσει ο οικονομικός έλεγχος του "τριφυλλιού", μία διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες.



Ως εκ τούτου η Γενική Συνέλευση των μετόχων που επρόκειτο να γίνει στις 4 Νοεμβρίου μετατέθηκε στις 24 του ίδιου μήνα, αφού χρειάζεται να τελειώσει η παραπάνω διαδικασία. Στη συνέχεια, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα είναι έτοιμος να μπει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Στη χθεσινή συνάντηση των δικηγόρων του Αλ Σαούντ και του Βαρδινογιάννη αποφασίστηκε να μπουν τα 15 εκατ. ευρώ σε έναν λογαριασμό τραπέζης, όπου θα είναι δεσμευμένα υπέρ της "πράσινης" ΠΑΕ και μόλις γίνει στις 24 Νοεμβρίου η μεταβίβαση μετοχών, θα μπουν την ίδια στιγμή τα χρήματα στον σύλλογο. Υπενθυμίζεται ότι το νέο Διοικητικό Συμβουλίου θα οριστεί από την πλευρά του 26χρονου πρίγκιπα.

Όπως γράφει η "SportDay", και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, η πλευρά του Αλ Σαούντ έχει στόχο να ενεργοποιήσει τον Αντώνη Αντωνιάδη με συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα (όχι σαν απλό μέλος του Δ.Σ.).
on-news,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου