Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Απουσίες και επιστροφές ενόψει του ντέρμπι


Διαφημίσεις Googlewww gold grΣυναλλαγες με Χρυσο με τη Plus500™. Χωρίς προμήθειες. Δωρεάν επίδειξης!www.Plus500.gr/GoldΜάθετε Αγγλικά μόνοι σαςΑγγλικά από τον υπολογιστή σας online μόνο με 59.40€ για 1 χρόνοwww.qenglish.gr
Παρών θα είναι στο κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας ο Γιώργος Φωτάκης. Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ γυμνάστηκε σήμερα μαζί με όσους παίκτες αγωνίστηκαν εναντίον του Αρη, δεν θα συμμετάσχει στο απογευματινό φιλικό ματς με τον Αγροτικό Αστέρα και θα τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι. Αντιθέτως, θα απουσιάσουν οι τραυματίας Πάμπλο Γκαρσία, Στέφανος Αθανασιάδης. Λίγες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Λίνο.
Οι Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Έτο και Αρίας που είχαν εξασφαλίσει ιδιαίτερη άδεια από Μπόλονι εφάρμοσαν σήμερα και ατομικό πρόγραμμα.
Καλά και άσχημα τα νέα και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Βιτόλο που εξέτισε την ποινή του, τον Μπουμσόνγκ που αντιμετώπισε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο (αντικαταστάθηκε στο ματς με τον Εργοτέλη μετά το γκολ που πέτυχε), τους Τοτσέ, Σεϊταρίδη που θεραπεύτηκαν, όχι όμως και τους Ρούντολφ, Βύντρα, Κοτσόλη, οι οποίοι εφαρμόζουν ατομικό πρόγραμμα και τον άρρωστο Πετρόπουλο, ο οποίος λόγω ίωσης έχει απουσιάσει από πολλές προπονήσεις.
Αντίστοιχο πρόβλημα λόγω ίωσης αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δεν γυμνάστηκε σήμερα αλλά εκτός απροόπτου θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι. Αυτό, βεβαίως, δεν συνεπάγεται και συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα, δεδομένου ότι ο Φερέιρα δεν έχει δείξει ότι τον εμπιστεύεται εφέτος…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου