Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει το Android 4.2



















Μπορεί να δώσαμε έμφαση σήμερα στις νέες Nexus συσκευής που ανακοίνωσε η Google αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και την νέα έκδοση του Android τη 4.2.

Η νέα έκδοση είναι μια μικρή αναβάθμιση της προηγούμενης με βελτιώσεις οπότε ακόμα μιλάμε για Jelly Bean και όχι για την Key Lime Pie που λογικά θα είναι η 5.0.

Η νέα έκδοση φέρνει 5 μεγάλες προσθήκες στο Android αυτές είναι οι εξής:


Δυνατότητα πολλαπλών λογαριασμών



Πλέον σε κάθε συσκευή θα υπάρχουν παραπάνω από ένας λογαριασμός, έτσι θα μπορούν δυο ή περισσότερα άτομα να χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή με τις δικές του προτιμήσεις και apps.

Περισσότερες επιλογές settings στη μπάρα ειδοποιήσεων

Τώρα πλέον θα μπορείτε να κάνετε ακόμα περισσότερα στη μπάρα ειδοποιήσεων μέσω των settings όπως εναλλαγή του WiFi, ρύθμιση της φωτεινότητας και πολλά αλλα.


Photo Sphere



Η Google με τη νέα αναβάθμιση δίνει και άλλες επιλογές στη φωτογραφική κάμερα της συσκευή σας, έτσι πλέον νέα χαρακτηριστικά θα υπάρχουν διαθέσιμα όπως το Panorama mode σε ότι κατεύθυνση θέλετε ή προσθήκη των φωτογραφιών σας στο Google Maps.

Wireless TV integration




Πλέον θα μπορείτε ασύρματα να συνδέεται τη συσκευή σας με Android και να βλέπετε την οθόνη του κινητού σας από τη Smart TV σας.

Widgets on the lock screen

Τα widgets σας πια θα μπορούν να βρίσκονται στη οθόνη κλειδώματος του κινητού σας, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές με μόνο ένα άγγιγμα.

Το Android 4.2 θα κυκλοφορήσει μαζί με τις νέες Nexus συσκευές και η αναβάθμιση σε αυτό θα γίνετε σταδιακά.


technewz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου