Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Από το συνεργείο στο νοσοκομείο



Δεν έχει προηγούμενο το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστές δυσαρεστημένη πελάτισσα και τον έξαλλο μηχανικό, ο οποίος επιχείρησε να την πατήσει με αυτοκίνητο!



Οι σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν όταν η 45χρονη, η οποία δεν στερείται ταπεραμέντου, επέστρεψε το αυτοκίνητο της στο συνεργείο, ζητώντας πίσω τα λεφτά που είχε πληρώσει, καθώς η βλάβη που είχε παρουσιαστεί δε διορθώθηκε σωστά σύμφωνα με την ίδια.


Πελάτισσα και μηχανικός διαπληκτίστηκαν έντονα με τον δεύτερο να επιστρατεύει ένα κατσαβίδι με το οποίο απείλησε τη 45χρονη προκειμένου να φύγει από το συνεργείο. Άλλοι πελάτες κατέφεραν να τον συγκρατήσουν όμως όταν η παθούσα προειδοποίησε πως θα καταφύγει στην αστυνομία, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο πληρεξούσιος δικηγόρος της παθούσας κ. Κώστας Παπαμαστοράκης.


Ο μηχανικός μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και επιχείρησε να την πατήσει, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, ο δράστης έφτασε στο σημείο να τη σέρνει από τα μαλλιά μέσα σε ένα ελαιώνα.


Για αδιανόητες καταστάσεις και επεισόδια που εντείνονται κάτω από τις παρούσες συνθήκες κάνει λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου των μηχανικών Θανάσης Μεταξάκης, όταν κλίθηκε να σχολιάσει τη συμπεριφορά συναδέλφου του.


Ο κ. Μεταξάκης εξέφρασε την έκπληξη αλλά και τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό ενώ συμβουλεύει τους πολίτες να καταφεύγουν στο επιμελητήριο, είτε στο Σύλλογο των μηχανικών για να αναφέρουν τυχόν διαφορές που προκύπτουν με επαγγελματίες του κλάδου αντί να καταφεύγουν σε καυγάδες και την αυτοδικία.


Η υπόθεση έχει φτάσει στο γραφείο του εισαγγελέα Ηρακλείου καθώς ο θερμόαιμος μηχανικός παραμένει άφαντος παρά την έρευνα της αστυνομίας.


Την έκταση του επεισοδίου και τον τραυματισμό της 45χρονης επιβεβαιώνει και ιατροδικαστική έκθεση που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, ενώ μέσω του συνηγόρους της η παθούσα έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του μηχανικού.


neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου