Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο - απάντηση στα επώδυνα μέτρα!




Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί η χώρα την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε αναμένεται να ψηφιστούν στη Βουλή τα νέα μέτρα λιτότητας.



Το "χορό" των κινητοποιήσεων ανοίγουν τη Δευτέρα οι δημοσιογράφοι με 24ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Δευτέρας έως τις 6 το πρωί της Τρίτης.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, τα θεραπευτήρια χρονίων παθήσεων και το ΕΚΑΒ, από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη. Κλειστά θα μείνουν τα φαρμακεία σε όλη τη χώρα την Τετάρτη μετά από απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν με την νέα 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τρίτη και την Τετάρτη. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν τα πλοία, καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε τη συμμετοχή των ναυτεργατών, στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ

Tην Τρίτη το πρωί στις 10.00 θα γίνει συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ενώ το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί παγκρήτιο συλλαλητήριο στο Ηράκλειο. Το σχετικό κάλεσμα για μαζική συμμετοχή απηύθυναν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΕΚΗ, κκ Σωκράτης Βαρδάκης και Στέλιος Βοργιάς


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου