Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Με 320 χιλιόμετρα στον ένα τροχό


To βιβλίο των ρεκόρ είναι πρόθυμο να φιλοξενήσει κάθε υπερβολή που μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος σε αυτό τον κόσμο. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα της εκτέλεσης σούζας με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα.

Ο Σουηδός PatrikFurstenhoff φημολογείται ότι είναι ο «Ghostrider», χωρίς να το επιβεβαιώνει ασφαλώς ο ίδιος. Με τα ανατριχιαστικά video του "οδηγού- φάντασμα" που έχει ανεβάσει στο video θα χάσει το δίπλωμά του για πάντα και θα εξασφαλίσει και μερικά χρόνια στη φυλακή.
Ο GarryRothwell είναι Άγγλος και ο κάτοχος του ρεκόρ το οποίο διεκδικεί ο Σουηδός. Ο διαγωνισμός είχε και τα απρόοπτά του, όταν η μοτοσυκλέτα του Άγγλου παρέδωσε πνεύμα στις δοκιμές και ο Furstenhoff με περισσή αυτοπεποίθηση δάνεισε τη δική του για να συνεχίσει τις προσπάθειές του ο συναγωνιστής.
Στη συνέχεια αμφισβητήθηκε η έννοια της «σούζας» του Rothwell λόγω της μικρής της διάρκειας και τελικά το ρεκόρ που ήταν στα 284,8 χιλιόμετρα την ώρα, έσπασε και μαζί το φράγμα των 300 χ.α.ω. Ο δε νικητής και κάτοχος του νέου ρεκόρ κέρδισε με διαφορά ταχύτητας μόλις 1,5 χιλιομέτρου την ώρα. Δείτε στο video ποιος ήταν τελικά…



                       news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου