Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Άλλα ένδεκα κιλά ηρωίνης και όπλα είχε ο απόστρατος!



Μια αποθήκη γεμάτη με άλλα ένδεκα κιλά ηρωίνης και ένα οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι άνδρες της Αστυνομίας στην Φλώρινα! Ανήκε στον συνταξιούχο συνάδελφό τους που συνελήφθη πρόσφατα...



την περασμένη Τετάρτη από άνδρες του Λιμενικού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ενώ επιχειρούσε να μεταφέρει στο εξωτερικό ένδεκα κιλά και 960 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο 53χρόνος απόστρατος αστυνομικός, που θεωρείται μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, είχε κρύψει μέσα στην αποθήκη έναν κάδο απορριμμάτων στον οποίο βρέθηκαν 20 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους δέκα κιλών και 869 γραμμαρίων, ένα πολεμικό τυφέκιο «Καλάσνικοφ» με 12 κενούς γεμιστήρες και 4.862 πλήρη και 1.136 αβολίδωτα φυσίγγια, άλλα 1.389 φυσίγγια για πιστόλι Tokarev των 7,62 mm, 585 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου αγνώστου διαμετρήματος, 38 πυροκροτητές, 435 μέτρα ακαριαίο φυτίλι με μία λαβίδα για την κοπή τους, εξαρτήματα από «Καλάσνικοφ» (18 κοντάκια και τέσσερις βίδες από κοντάκι, 13 χειροφυλακτήρες, τρία εξαρτήματα εξαγωγής αερίων, ένδεκα καλύπτρες, δέκα κλείστρα και δέκα φορείς κλείστρων), τέσσερις αορτήρες πολεμικού τυφεκίου, δύο σετ καθαριστικών για όπλα, τρία χωνιά με υπολείμματα ηρωίνης, πέντε μονωτικές ταινίες, δύο συσκευασίες με νάιλον σακουλάκια για περιτύλιγμα, δύο ζυγαριές και ένα ανοιχτό κουτί με γάντια μιας χρήσης.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο απόστρατος έφερε τα ναρκωτικά από την Τουρκία, καθώς βρήκαν αποδείξεις από την γειτονική χώρα στο αυτοκίνητο και το σπίτι του. Την αποθήκη κατείχε μαζί με έναν 52χρονο συγγενή του που δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται. Μετά τη σύλληψη του πρώην αστυνομικού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, εκτός από τα ένδεκα κιλά και 960 γραμμάρια ηρωίνης που επιχείρησε να μεταφέρει στο εξωτερικό, είχαν βρεθεί στο σπίτι και το πατρικό του άλλο ένα πολεμικό τυφέκιο «Καλάσνικοφ» , δύο περίστροφα), ένα πιστόλι και πολλά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.



trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου