Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Οι δέστρες του λιμανιού έφτασαν στο...δρόμο!


Το λιμανάκι στον Κερατόκαμπο. Το βέλος δείχνει τη δέστρα που αντί να είναι σε δύο μέτρα βάθος είναι στο δρόμο!

Κλιμάκια στα λιμενικά καταφύγια του νότου για να δουν από κοντά πώς...χάνονται τα λεφτά του ελληνικού Δημοσίου
“Ορφανά”, εγκαταλελειμμένα και…σκανδαλιάρικα είναι τα 4 λιμάνια- καταφύγια του Νότου για τα οποία δήμος, ΟΛΗ και ειδικευμένοι μηχανικοί ψάχνουν λύση! Χθες όμως που κλιμάκιο επισκέφτηκε το Καστρί στον Κερατόκαμπο και την Άρβη από κοντά είδαν με θλίψη τα όσα τραγικά συμβαίνουν και τα χρήματα που έχουν πεταχτεί εκεί.
Αποκορύφωμα των όσων διαπίστωσαν εκεί ο δήμαρχος Βιάννου κ.Μπαριτάκης, στελέχη του ΟΛΗ και από το γραφείο Ρογκάν είναι οι…δέστρες που έχουν βρεθεί στο…δρόμο ενώ έπρεπε να είναι σε βάθος δύο μέτρων!
“Δυστυχώς το είδαμε κι αυτό! Δέστρες του λιμανιού να είναι μεσα στο δρόμο” τόνισε ο κ.Μπαριτάκης που ζήτησε τη βοήθεια του ΟΛΗ για μια ακόμη φορά αν και δεν ανήκουν στον οργανισμό τα λιμανάκια του Τσούτσουρου, του Κερατόκαμπου, της Άρβης και του Κόκκινου Πύργου.
“Πρέπει να βρούμε λύση στην προσάμμωση. Εμείς Κάναμε το ξεμπάζωμα Πέρυσι. Ο κ. Μπρας ψάχνει λύση για να μπορέσουμε να λύσουμε οριστικά το πρόβλημα” είπε ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του ΟΛΗ κ.Σταύρος Λυριντζάκης επισημαίνοντας ότι δυστυχώς το πως φτιάχτηκαν και σήμερα δεν έχουν φορέα διαχείρισης είναι…ελληνικό φαινόμενο.
Και πρόσφατα ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης είχε ζητήσει από τον ΥΕΝ να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με λιμενικά καταφύγια αυτά τα οποία έγιναν με δημόσιο χρήμα, Κάθε χρόνο στοιχίζουν και ακόμη δεν έχουν φορέα διαχείρισης!
Πριν από 5 χρόνια άλλωστε είχε ζητηθεί να γίνει ακτομηχανική μελέτη για τη προσάμμωση που εμφανίζεται και τα λάθη που έχουν γίνει.


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου