Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Νεκρός ο Κόλα σε νέα μάχη της αστυνομίας με τους Αλβανούς δραπέτες


Νεκρός στα Βουνά του Σουλίου από τα πυρά των αστυνομικών και ύστερα από άγρια συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα και τον τραυματισμό ενός άντρα των ΕΚΑΜ, έπεσε ο αρχηγός της ομάδας των διαβόητων δραπετών των Τρικάλων, Μάριον Κόλα.


Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν τους δραπέτες στη γέφυρα Βροσύνα και ακολούθησε καταδίωξη.

Μαζί με τον Μάριον Κόλα ήταν και ο στενός του συνεργάτης Ιλίρ Κούπα ο οποίος κατόρθρωσε, όμως, να ξεφύγει. Κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής που ακολούθησε ο Μάριον Κόλα έπεσε νεκρός ενώ άνδρας των ΕΚΑΜ τραυματίστηκε στο πόδι και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου τραυματισμένος στο πόδι.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες οι δύο Αλβανοί δραπέτες των φυλακών είχαν φθάσει μέχρι την περιοχή του Σουλίου, αφού προηγουμένως είχαν κλέψει τρία αυτοκίνητα. Όμως, δεν κατόρθωσαν να περάσουν στην Αλβανία, καθώς είχε στενέψει γύρω τους ο αστυνομικός κλοιός.

Το τελευταίο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στη δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα στις περιοχές κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, καθώς θεωρούσαν ότι οι επικίνδυνοι δραπέτες, μετά και τη συμπολοκή στην Ορεινή Ναυπακτία κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσαν νεκροί δύο συνεργοί τους θα επιχειρούσαν να περάσουν στην Αλβανία

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, δυνάμεις των ΕΚΑΜ ακόμη και βατραχάνθρωποι "χτένιζαν" την περιοχή με θερμικές κάμερες και τελικά τα ξημερώματα της Κυριακής εντοπίστηκαν στα βουνά του Σουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου