Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Επαφές με Wind και Vodafone-Hol

Επαφές με Wind και Vodafone-Hol

Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις για το μέλλον της Forthnet, καθώς η απόκτηση του 27,04% της εταιρείας από τον νέο μέτοχο, την κυπριακή Fine Life Group, φαίνεται ότι άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι των αλλαγών.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κύπριοι που αποτελούν τον νέο μέτοχο της εταιρείας βρίσκονται ήδη σε συνομιλίες το τελευταίο διάστημα με τις εταιρείες που είχαν και στο παρελθόν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη Forthnet, δηλαδή τόσο με τη Wind όσο και με τις Vodafone-Hol. Οπως μάλιστα διαφαινόταν έως χθες, οι συζητήσεις με τη Wind είναι πιο συγκεκριμένες και βρίσκονται σε τόσο προχωρημένο στάδιο ώστε να μην αποκλείονται ανακοινώσεις ακόμα και σήμερα.

Προβάδισμα
Το ενδεχόμενο προβάδισμα της Wind δικαιολογείται από ορισμένους και από το γεγονός ότι ρόλο συμβούλου της κυπριακής νομικής επιχείρησης που εισήλθε στη Forthnet φέρεται να είχε η εταιρεία «Milos» του Σωκράτη Κομινάκη, πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Wind.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι εάν η σύμπραξη προχωρήσει θα πρόκειται σίγουρα για μια πολύ στενή σχέση και συνεργασία με την κυπριακή εταιρεία, η οποία όμως θα παραμείνει στο... κάδρο και την επόμενη ημέρα. Η νέα συνεργασία δεν αφορά, όπως φαίνεται, την εξαγορά από τη Wind του ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου που μόλις απέκτησαν οι Κύπριοι και σαφώς δεν θα αποτελέσει τον παράγοντα που θα καθορίσει οριστικά το μέλλον της Forthnet. Σίγουρα όμως θα δώσει το έναυσμα για περαιτέρω ανακατατάξεις.

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο εξακολουθούν να έχουν οι Αραβες της Emirates International Telecommunications, οι οποίοι αποτελούν και τους βασικούς μετόχους της Forthnet, με αποτέλεσμα οι εξελίξεις αλλά και το μέλλον της εταιρείας να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τη στάση που θα τηρήσουν.



e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου