Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Καρέ – καρέ το φονικό στα Μάλια – Πως οδηγήθηκε στο δράστη η αστυνομία (video)



Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το μακελειό στα Μάλια, με θύμα έναν 19χρονο, που ήρθε να περάσει τις διακοπές του...





στην Κρήτη και βρήκε τραγικό θάνατο (διαβάστε εδώ).

Εξαιρετικά γρήγορα ήταν τα αντανακλαστικά της αστυνομίας, η οποία σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να εξιχνιάσει το έγκλημα και να συλλάβει το δράστη.

Πως όμως οδηγήθηκε στη σύλληψη;

Η παρέα του νεαρού θύματος Matthews Burton, διασκέδαζαν χθες το βράδυ σε μπαρ στην παραλιακή των Μαλίων, όταν λίγο αργότερα, έφτασε στο σημείο και η παρέα του φερόμενου ως δράστη. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και όσα υποστήριξε η παρέα του θύματος, η «αντίπαλη» παρέα, άρχισε να τους προπηλακίζει, να τους βρίζει και να τους προκαλεί να βγουν έξω για να… λύσουν τις διαφορές τους, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί, το βράδυ της Κυριακής.

Η συμπλοκή άρχισε και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φονική μαχαιριά προήλθε από ένα κουζινομάχαιρο, ενώ η αστυνομία βρήκε ακόμη ένα μαχαίρι, στον τόπο του εγκλήματος.

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης βοήθησαν ιδιαίτερα οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων αλλά και των καμερών ασφαλείας, οι οποίες «μίλησαν» και έδειξαν το δράστη, ο οποίος είναι ένας έγχρωμος, 19χρονος Βρετανός.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν τεράστια, με μπλόκα στα αεροδρόμια των Χανίων και του Ηρακλείου, υπό τον φόβο διαφυγής του δράστη

Η αστυνομία έψαξε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, όπου δεν το βρήκε, εντόπισε όμως κάτω από το κρεβάτι του, τα ματωμένα του ρούχα και παπούτσια, καθώς και το διαβατήριό του.

Ο νεαρός συνελήφθη τελικά να περιπλανιέται στα Μάλια ενώ στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, ο νεαρός βρισκόταν σε παραλήρημα, ψελλίζοντας ότι η παρέα του θύματος τους προκάλεσε…

Η αστυνομία προχώρησε σε 19 συνολικά συλλήψεις.

Οι νεαροί θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Ηρακλέιου.

Τραγική ειρωνεία: το θύμα επρόκειτο να επιστρέψει σήμερα στην πατρίδα του…

Για την αστυνομία η υπόθεση έχεις πλήρως διαλευκανθεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου