Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Ριζικές αλλαγές στο yahoo mail



Τη ριζική ανανέωση του Yahoo! Mail ανακοίνωσε, μέσω blog post της, η διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo, Μαρίζα Μάγιερ.



Σύμφωνα με τη Μάγιερ, οι περισσότεροι χρήστες των υπηρεσιών mail της Yahoo θα αρχίσουν να βλέπουν τη νέα, web version του Yahoo! Mail εντός των ημερών. Γενικότερα, εκτιμάται πως μία τέτοια κίνηση ήταν αναμενόμενη, καθώς πρόσφατα το Hotmail προέβη επίσης σε ανανέωση, ενώ πολλοί θεωρούν πως η Μάγιερ- με μεγάλη προϋπηρεσία στη Google - σχεδίαζε κάτι τέτοιο από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας, τον Ιούλιο.

Όπως έγραψε η CEO της Yahoo: «μας είπατε δυνατά και καθαρά ότι θέλετε λιγότερα πράγματα που να σας αποσπούν την προσοχή όταν πρόκειται για τα email σας. Θέλετε να συνδεθείτε γρήγορα, να επικοινωνήσετε και να συνεχίσετε τη μέρα σας. Και σας ακούσαμε. Ξεκινώντας από σήμερα, το νέο Yahoo!Mail είναι γρήγορο, εύκολο και διαθέσιμο όπου κι αν πάτε. Αυτές οι βελτιώσεις θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες: Web, Windows 8, iPhone/ iPod Touch και Android».

Κατά τη Μάγιερ, ο επανασχεδιασμός έγινε έχοντας κατά νου την ταχύτητα, επισημαίνοντας πως πλέον η διαχείριση των email είναι ταχύτερη από ποτέ άλλοτε, ενώ έχουν γίνει αλλαγές και στον τρόπο πλοήγησης στο inbox. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στην προσαρμογή της υπηρεσίας στα δεδομένα των φορητών συσκευών.

Κλείνοντας το μήνυμά της, η Μάγιερ υπόσχεται επιπλέον ενέργειες: «είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε το Υahoo!Mail αυτό ακριβώς που θέλετε, και ακόμα παραπάνω, αυτό είναι μόνο η αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου