Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Πρίντεζης: Να μην χαλαρώνουμε

Πρίντεζης: Να μην χαλαρώνουμε

Ότι η Εθνική δεν πρέπει να χαλαρώνει στην διάρκεια του αγώνα ήταν το συμπέρασμα από την αποψινή νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας σύμφωνα με τον «ήρωα» του αγώνα Γιώργο Πρίντεζη.



Ο 28χρόνος φόργουορντ εξήγησε γιατί δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η σημερινή νίκη: «Ήταν ένα φιλικό. Ακόμη τα πόδια είναι βαριά. Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία, έχουμε τρέξει πάρα πολύ, έχουμε δείξει κάποια καινούρια πράγματα, αλλά έχει ακόμη πολύ δρόμο και πολύ μέλλον η πορεία μας. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ, απέναντι σε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, μια ομάδα που θα το παλέψει μέχρι τέλους πάντα».

«Από την άλλη κι εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εκεί, ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το τελευταίο δευτερόλεπτο και δεν θα πρέπει να χαλαρώνουμε στη διάρκεια του αγώνα», υπογράμμισε ο Πρίντεζης, ο οποίος παρατήρησε για τον τραυματισμό του Καϊμακόγλου πως: «το σημαντικότερο γι’ αυτή την Εθνική είναι να είμαστε υγιείς. Είχαμε τη νέα ατυχία σήμερα με τον Καϊμακόγλου. Είναι σημαντικό να καταφέρει να επιστρέψει γρήγορα και να είναι καλά, γιατί είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου