Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Αναστασίου: « Έχουμε αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουμε»

Αναστασίου: « Έχουμε αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουμε»

Ο προπονητής του ΠαναθηναΪκού κρατά χαμηλά τον πήχη, ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ



Ο Γιάννης Αναστασίου στην καθιερωμένη του συνέντευξη στη Nova τόνισε ότι πρέπει να συνεχίσει το «τριφύλλι» να δουλεύει για να βελτιώσει τις αδυναμίες του.

«Είχαμε ένα σερί και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα έδειξε καλύτερη εικόνα. Υπάρχουν όμως ακόμα πολλές αδυναμίες να βελτιώσουμε, διότι έχουμε απαιτήσεις και προσδοκίες από του εαυτούς μας. Θα έλεγα ότι υπάρχει μια θετική αύρα, αλλά στην Ελλάδα μία είμαστε στα ουράνια και την άλλη στα έγκατα της γης. Οπότε καλό είναι να κρατάμε χαμηλά τον πήχη» δήλωσε και προσέθεσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έκαναν υπερπροσπάθεια τις τελευταίες ημέρες, αλλά τελείωσε. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε πού έχουμε τερματίσει και τότε θα μπορούμε να πανηγυρίζουμε, αν πρέπει να πανηγυρίζουμε».

Σήμερα θα δοκιμάσει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στην Τούμπα ενώ είχε χθες τετ α τετ με διάφορους παίκτες. Οι «πράσινοι» άρχισαν το πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής πέντε εναντίον δύο και ασκήσεις τεχνικής ανά θέση. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες κι έπαιξαν τουρνουά πέντε εναντίον πέντε. Ουσιαστικά ο Αναστασίου αποφόρτισε τους παίκτες για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής. Ολα δείχνουν πάντως ότι μάλλον επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Μαρινάκης, με τον Τριανταφυλλόπουλο να πηγαίνει δίπλα στον Σίλντενφελντ. Σε θεραπεία επίσης υποβλήθηκαν οι Ταμπάκης, Αποστολόπουλος.

• Πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στο «τριφύλλι» για τα αντικείμενα στους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης. Αυτό το ποσό έρχεται να προστεθεί στις 25.000 ευρώ για τα γεγονότα με τον ΟΦΗ.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου