Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Σοκ για ελεύθερους επαγγελματίες



Νέες φορολογικές επιβαρύνσεις για εκατομμύρια εργαζόμενους και συνταξιούχους ζητά από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών η τρόικα.



Οι εκπρόσωποι των δανειστών πιέζουν να αυξηθεί από το 20% στο 26% η παρακράτηση φόρου εισοδήματος για τους αμειβόμενους με μπλοκάκια, τους ελεύθερους επαγγελματίες και όσους άλλους παρέχουν υπηρεσίες σε επιχειρήσεις ή επιτηδευματίες. Ζητούν επίσης να καταργηθεί η διάταξη που προβλέπει έκπτωση 1,5% στη μηνιαία παρακράτηση φόρου για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»





Πηγή:real.gr

1 σχόλιο :

  1. Tασιόπουλος Παναγιώτης5 Οκτωβρίου 2013 στις 8:58 μ.μ.

    Οι διοικούντες βλέπουν 25 χρόνια πίσω, τότε που διόριζαν στο δημόσιο υπεράριθμους υπαλλήλους, με δανεικά χρήματα και όχι με ανάπτυξη.
    Εμείς στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ βλέπουμε 25 χρόνια μπροστά με ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ και ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΤΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
    Η ανάπτυξη δεν έχει χρώματα πολιτικά.
    Η ανάπτυξη έχει Έλληνες και Ελληνίδες, Ελεύθερους Επαγγελματίες, αγρότες και βιοτέχνες, οι οποίοι εργάζονται 18 ώρες το 24ωρο.
    Όμως στην Ελλάδα, όποιος εργάζεται, δικάζεται, δεν προστατεύεται,διότι αποφασίζουν για την ανάπτυξη, άνθρωποι του δημοσίου, με εξασφαλισμένο μισθό, με εφ’άπαξ και σύνταξη.
    Είναι δυνατόν να νοιάζονται αυτοί για την ανάπτυξη, όταν έχουν εξασφαλισμένα τα πάντα;
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην
    ιστοσελίδα του κομματος: http://www.tasiopoulospanagiotis.gr ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή