Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΟ: Κόβει περισσότερα εισιτήρια στη Λεωφόρο

ΠΑΟ: Κόβει περισσότερα εισιτήρια στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός έχει κόψει συνολικά 38.993 εισιτήρια στα τέσσερα πρώτα ματς στη Λεωφόρο, ενώ την περασμένη σεζόν στα αντίστοιχα παιχνίδια είχε κόψει 25.799 εισιτήρια


Η επιστροφή στο γήπεδο της Λεωφόρου αποδεικνύεται ευεργετική για τον Παναθηναϊκό, αφού προκάλεσε και τη συσπείρωση του κόσμου του και την επιστροφή στο πλευρό της ομάδας.

Φέτος η αύξηση της προσέλευσης του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια είναι της τάξης του 31%. Ο Παναθηναϊκός έχει κόψει συνολικά 38.993 εισιτήρια στα τέσσερα πρώτα ματς στη Λεωφόρο, ενώ την περασμένη σεζόν στα αντίστοιχα παιχνίδια είχε κόψει 25.799 εισιτήρια. Δηλαδή φέτος οι «πράσινοι» έχουν κόψει 13.194 εισιτήρια περισσότερα από πέρυσι. Κατά μέσο όρο μέχρι τώρα ο Παναθηναϊκός κόβει στο παιχνίδι 9.748 εισιτήρια ενώ στα αντίστοιχα παιχνίδια πέρυσι έκοβε κατά μέσο όρο 6.499 εισιτήρια. Δηλαδή φέτος κατά μέσο όρο πάνε 3.249 φίλοι της ομάδας περισσότεροι σε κάθε παιχνίδι. Μιλάμε για αύξηση 31%. Για να κάνουμε τη σύγκριση βάλαμε στη θέση του νεοφερμένου Παναιτωλικού, με τον οποίο έπαιξε φέτος ο Παναθηναϊκός, την Κέρκυρα που αγωνιζόταν πέρυσι και υποβιβάστηκε.


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου