Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Χάνγκα: Μετά το ΟΑΚΑ, δείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οπουδήποτε



Η σειρά με τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη Λαμποράλ Κούτσα στο Final 4 του Βερολίνου, σύμφωνα με τον Άνταμ Χάνγκα.


Μάλιστα, ο Ούγγρος φόργουορντ αναφέρθηκε και στον Γιάννη Μπουρούση και κυρίως στο πόσο κομβικός είναι ο Έλληνας σέντερ στο παιχνίδι των Βάσκων.

«Το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε πλησιάζει. Με τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό αποδείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε οπουδήποτε. Ήταν μόνο ένα παιχνίδι, αλλά παίξαμε εξαιρετικά. Οι δύο γκαρντ μας στο δεύτερο ημίχρονο “σκότωσαν” το ματς, πετυχαίνοντας κάποια μεγάλα σουτ. Ήμουν στον πάγκο τότε και ήθελα να τρέξω μέσα στο παρκέ, σε κάθε σουτ, αλλά τώρα επέστρεψα στην αγωνιστική δράση και έτσι ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Βερολίνο», ανάφερε αρχικά στο blog που έχει στην Ευρωλίγκα ο Άνταμ Χάνγκα και συμπλήρωσε:

«Σίγουρα, ο Βέσελι είναι πιο αθλητικός από τον Μπουρούση, αλλά εκείνος έχει ικανότητες! Ο “Μπουρού” ξέρει πώς να χρησιμοποιεί το κορμί του. Θα δούμε! Γενικά, είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα βγουν τα μαρκαρίσματα με τη Φενέρμπαχτσε. Μέσα σ’ όλα, θα πρέπει να κάνουμε αυτό που εφαρμόζουμε όλη τη σεζόν. Να παίζουμε γρήγορα, επιθετικά και να βάζουμε τον Μπουρούση στο παιχνίδι όταν εκείνος είναι στο παρκέ, γιατί δημιουργεί πράγματα για εμάς. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πράγματα. Θα πρέπει, επίσης, να παίξουμε καλή άμυνα, η οποία ήταν το κλειδί στη σειρά με τον Παναθηναϊκό».




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου