Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ψάχνουν "χρυσή τομή" για τα πλέι οφ! Εμπόδιο το μπάσκετ;

Ψάχνουν `χρυσή τομή` για τα πλέι οφ! Εμπόδιο το μπάσκετ;

Οι τέσσερις ομάδες των πλέι οφ έχουν συνάντηση στις 2.00 μ.μ. στα γραφεία της Super League για να βρεθεί μια λύση σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου και τις ημερομηνίες των πλέι οφ.

Στη συνάντηση έχει προσκληθεί και η NOVA, αλλά δεν αναμένεται να παραστεί καθώς διατηρεί αταλάντευτη τη θέση της για τη μη αλλαγή του προγράμματος των αγώνων των πλέι οφ. Στο τηλεοπτικό συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα 175.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι που δεν διεξάγεται την ημερομηνία, στην οποία έχει οριστεί...

Αν βρεθεί σήμερα μια λύση, κάτι που μοιάζει εφικτό διότι υπάρχει η διάθεση αυτή τότε ίσως μοιραστούν τις ζημιές οι εμπλεκόμενες πλευρές και βρεθεί η "χρυσή τομή". Αυτή πιθανότατα είναι η διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ το Σάββατο 14 Μαΐου, καθώς με τον τελικό Κυπέλλου την Τρίτη δεν γίνεται τα ματς να διεξαχθούν την Κυριακή.

Φαίνεται μάλιστα πιθανό να ξεπεραστεί και το εμπόδιο ότι το Σάββατο στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον Αρη τον πέμπτο ημιτελικό των πλέι οφ και δίπλα η ΑΕΚ θα φιλοξενεί τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου