Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Κορυφαίος Πορτογάλος τεχνικός ο Μάρκο Σίλβα



Καλύτερος προπονητής που εργάζεται στο εξωτερικό ψηφίστηκε από τους Πορτογάλους αθλητικούς συντάκτες ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Περυσινός νικητής, ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Σπουδαία διάκριση για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Όπως έγινε γνωστό από τον Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (CNID) Της Πορτογαλίας. Συγκεκριμένα, οι συμπατριώτες του, τον ψήφισαν ως κορυφαίο τεχνικό που εργάζεται εκτός χώρας την περίοδο 2015/16, βραβείο που πέρυσι κατείχε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το αντίστοιχο βραβείο στους ποδοσφαιριστές κέρδισε ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μάρκο Σίλβα, λόγω της εκκρεμότητας της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ δε μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδήλωση και να παραλάβει το βραβείο του και αρκέστηκε να κάνει μία δήλωση για την διάκριση.

«Είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια για μένα να πάρω αυτό το βραβείο στην πρώτη μου σεζόν ως προπονητής στο εξωτερικό. Θα ήθελα να ακολουθήσουν κι άλλες ανάλογες επιτυχίες ενώ φυσικά μοιράζομαι το βραβείο με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ και τους ποδοσφαιριστές μου», τόνισε.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου