Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Με πολλές απουσίες ο Άρης

Με πολλές απουσίες ο Άρης

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Δευτέρας τον Παναθηναϊκό (19:00-Novasports 2) στον τρίτο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League με στόχο να νικήσει και να μείνει ζωντανός στην μάχη της πρόκρισης.

Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά για τον Δημήτρη Πρίφτη, καθώς θα απουσιάσουν οι Τζαμέλ Χάγκινς, Βασίλης Ξανθόπουλος και Θοδωρής Ζάρας.

Ο προπονητής των «κίτρινων» ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η προσπάθειά μας γίνεται ακόμα δυσκολότερη λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, τα οποία περιορίζουν τις λύσεις μας και μάλιστα σε αγώνες που γίνονται ανά δύο μέρες. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να προσπαθήσουμε να βγάλουμε ενέργεια και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ όπως έγινε στον δεύτερο αγώνα.

Επίσης, να «διαβάσουμε» σωστά και να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ευστοχία στο μακρινό σουτ, αλλά και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη που δίνουν εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας η οποία μας δίνει μία έξτρα δύναμη και περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως συμβαίνει όλη τη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου