Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ισόπαλος στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Ισόπαλος στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα φιλικό παιχνίδι γιορτή.



Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα που είχε να αγωνιστεί πολύ καιρό, καθώς το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε παρουσίασε αμυντικά κενά, ωστόσο μεσοεπιθετικά κατάφερε να ξεδιπλώσει τις αρετές της.

Το σκορ για τους Σέρβους άνοιξε στο 36’ ο Όρλαντιτς, ενώ νωρίτερα ο Κατάι σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ρομπέρτο. Για τον Ολυμπιακό η απάντηση ήταν άμεση, καθώς στο 39’ ο Φορτούνης βρήκε τον Ερνάνι, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ερυθρός Αστέρας πήρε το προβάδισμα εκ νέου στο 53’ με πλασέ του Αλεκσάνταρ Κατάι, που νίκησε τον Καπίνο, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Κασάμι στο 56’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πάρντο. Στο τέλος δοκάρι είχε ο Ντουρμάζ μετά από πάσα του Ζντιέλαρ, που μπήκε στο γήπεδο και αποθεώθηκε.

Ερ. Αστέρας: Κάχριμαν, Πέτκοβιτς, Λούκοβιτς, Λε Ταλέκ, Κατάι, Πλάβσιτς, Γκλεν, Σρνιτς, Ρέντουλιτς, Λουίς Ιμπάνιεθ, Όρλαντιτς. Έπαιξαν και οι Ρίστιτς, Γκρούγιτς, Μίτσελ, Γκάβριτς, Ράτσιτς, Βιέιρα.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Σαλίνο (76’ Μπουχαλάκης), Μαζουακού (76’ Τσιμίκας), Μποτία (79’ Βούρος), Ντα Κόστα (46’ Σιόβας), Μιλιβόγεβιτς (46’ Κασάμι), Καμπιάσο (62’ Ζντιέλαρ), Φορτούνης (46’ Τσόρι), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Ερνάνι (62’ Ντουρμάζ), Πουλίδο (46’ Σεμπά).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου