Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Τσιτσιπάς – Κοκκινάκης 2-1 σετ (6-7, 6-4, 6-1, 5-4)



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει αυτήν την ώρα τον Θανάση Κοκκινάκη για το Australian Open. Η αναμέτρηση διεξάγεται...

 στην «Rod Laver Arena» με τον «Στεφ» να αναζητεί ακόμα μία νίκη για να συνεχίσει την προσπάθειά του στο φημισμένο τουρνουά.

Το ματς για τον δεύτερο γύρο του γκραν σλαμ μεταδίδεται από το Eurosport 1 που εκπέμπει μέσω του μπουκέτου καναλιών της Nova.

Ο Τσιτσιπάς, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν ημιφιναλίστ στο Australian Open 2019 ενώ ο Eλληνοαυστραλός τενίστας, Νο267 στον κόσμο, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ το 2ο γύρο στο Major της πατρίδας του.

Ο νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει τον Μίκαελ Ίμερ, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ του Κάρλος Αλκαράζ.

Το ματς ξεκίνησε με τους δύο αντιπάλους να υπερασπίζονται το σερβίς τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν να είναι ισόπαλοι 6-6.

Έτσι, κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές στους στο τάι μπρέικ, όπου εκεί ο Κοκκινάκης, αν και βρέθηκε να χάνει με 5-4, κατάφερε να επικρατήσει με 7-6, κατακτώντας το πρώτο σετ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ ο Ελληνοαυστραλός τενίστας κράτησε το σερβίς του, ωστόσο στη συνέχεια αφυπνίστηκε ο «Στεφ» και με το πρώτο του break στο παιχνίδι έφτασε στο 3-1.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συνέχισε να έχει το προβάδισμα (5-3) και εν τέλει με 6-4 έκανε δικό του το δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τρίτο σετ ο «Στεφ» ήταν ο απόλυτος κυριάρχος στο κορτ. Με δύο breaks έβαλε τις βάσεις για την κατάκτηση του και, σπάζοντας για τρίτη φορά το σερβίς του αντιπάλου του, το πήρε με εμφατικό τρόπο (6-1), κάνοντας το 2-1.

Με τους δύο αντιπάλους να υπερασπίζονται εύκολα το σερβίς τους το σκορ αυτή τη στιγμή είναι στο 4-4.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου