Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

«Καλπάζει» το Μιλγουόκι με οδηγό τον Greek Freak



Με μία ακόμη επιβλητική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μεγάλη εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο μέρος, το Μιλγουόκι «άλωσε» την έδρα...

των Νάγκετς επικρατώντας με 125-112 επί του Ντένβερ.

Το road trip των «Ελαφιών», των έξι εκτός έδρας αγώνων, έχει ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο. Τρία στα μετρά το Μιλγουόκι, που έφτασε τις 5 σερί επιτυχίες βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 16-8.

«Οδηγός» των Μπακς σε ένα ακόμη ματς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους από 11/12 σουτ (2/5 τρίποντα), 6/8 βολές, 9 ριμπάουντ και 3 κοψίματα, με τον Κρις Μίντλετον να προσθέτει 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ και τον Μπριν Φορμπς να δίνει λύσεις ξεκινώντας στην βασική πεντάδα αντί του Τζρου Χόλιντεϊ με 15 πόντους. Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Από το Ντένβερ ο τρομερός και φοβερός Νίκολα Γιόκιτς δεν αρκούσε για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη. Ο Σέρβος «γίγαντας» τελείωσε το ματς με 35 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Είχε συμπαραστάτη τον Γουίλ Μπάρτον με 24 πόντους, σε μία βραδιά που ο Τζαμάλ Μάρεϊ περιορίστηκε στους 11 πόντους με 4/17 σουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου