Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Australian Open: Πρεμιέρα... με το δεξί για Ουίλιαμς και Οσάκα



Με το... δεξί μπήκαν στο Australian Open δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου μεγάλου Grand Slam της νέας περιόδου στο τένις.


Σερένα Ουίλιαμας και Ναόμι Οσάκα πέτυχαν εύκολες νίκες επί των αντιπάλων τους και με το... καλημέρα στο τουρνουά έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η 39χρονη Αμερικανίδα, η οποία θα επιδιώξει να κάνει το μεγάλο ρεκόρ με την κατάκτηση του 24ου Grand Slam τίτλου και να «πιάσει» την Μάργκαρετ Κορτ, επικράτησε 6-1, 6-1 της Λάουρα Σίγκεμουντ και πήρε άνετη πρόκριση στο 2ο γύρο της κορυφαίας διοργάνωσης.

Νωρίτερα, στο πρώτο ματς της Rod Laver Arena, η Ναόμι Οσάκα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην πρώην Top10 Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, επικρατώντς με 6-1, 6-2 της Ρωσίδας σε κάτι λιγότερο από 1 ώρα και 10 λεπτά αγώνα.

Η αθλήτρια από την Ιαπωνία έβγαλε 18 winners στο ματς ενώ είχε και μόλις 11 αβίαστα έναντι 21 της αντιπάλου της και την περιμένει άλλη μια πρώην Τοπ10 αντίπαλος στο 2ο γύρο. Ο λόγος για την Καρολίν Γκαρσία, που κέρδισε 7-6, 6-3 την Πολόνα Χέρσογκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου